Galeria Façanes del Neolític

ARQUITECTURA INALTERABLE I SOSTENIBLE

SKYLINE és la línia de façanes de Neolith, que ofereix les solucions més eficients per als projectes arquitectònics més exigents.

La Superfície Compacta sinteritzada més gran disponible al mercat, que permet un alt aprofitament de la peça i redueix els terminis d'execució gràcies a les seves grans formats disponibles.

Les façanes ventilades Neolith SKYLINE, proporcionen un aïllament continu i bloquegen la radiació solar directa, el que comporta a un estalvi energètic considerable.

Resistent als canvis de temperatura i taques, Neolith està fabricat amb matèries primeres 100% naturals que ho fan també resistent als raigs UV. Característiques que garanteixen la inalterabilitat del material al pas del temps.

Amb unes propietats físiques extraordinàries, Neolith es converteix en un excel·lent material per al seu ús en exteriors gràcies també a la seva lleugeresa el que facilita la seva col·locació.

A més ofereix una amplíssima varietat de colors i acabats que permet a l'arquitecte gaudir d'una gran llibertat estètica.

Descarga catalogo de de garantias de fachadas