Sensa

Què és Sensa by Cosentino®

Sensa és la superfície de granit natural de Cosentino, una superfície d'alta qualitat i prestacions tan fiables que es lliura amb una garantia certificada de 15 anys.

Vam viatjar fins a Brasil i l'Índia per aconseguir la pedra més bella que la natura pot crear. La seleccionem sota un estricte criteri d'excel·lència estètica i vam aconseguir superfícies úniques i elegants amb un toc exòtic sense excessos. Únicas.El adjectiu no és gratuït.

Cada taula de Sensa és diferent a les altres ja que en cadascuna d'elles es esbossa un vetejat irrepetible en la seva superfície.

Una proposta per a clients exigents que necessiten un material resistent a les ratllades i a les taques i amb un rendiment excel·lent enfront del pas del temps.


Avantatges de  Sensa by Cosentino®

Sensa by Cosentino® són granits naturals de primera qualitat, i que no necessiten manteniment, que li ofereix Cosentino, líder mundial en el sector de la pedra natural des de fa més de vuitanta anys. Sensa by Cosentino® posseeix un revolucionari tractament de protecció que li aporta una alta resistència al tacat, amb 15 anys d'garantía.

Descubrirá que Sensa by Cosentino® li ofereix una gamma de colors que combinen amb qualsevol decoració o projecte. A cada taula de Sensa by Cosentino® se li aplica un tractament protector en les modernes instal·lacions de Cosentino. Aquest tractament protector ofereix una garantia de 15 anys que li permetrà gaudir durant molt de temps de la bellesa natural del seu taulell Sensa by Cosentino®.Con Sensa by Cosentino® afegirà un toc elegant a la seva cuina, i estarà altament protegit contra les taques habituals en l'àmbit de la llar.

Tractament de Sensa

Cosentino sotmet al granit a un tractament invisible, de llarga durada, capaç d'integrar-se químicament en el material i deixar-lo respirar. Aquesta tecnologia augmenta les seves potents propietats naturals i perllonga la seva vida útil. El procés altera la tensió superficial del granit provocant així que el mateix material impedeixi que penetrin líquids com aigua, cafè o oli.

A més, Sensa és, gràcies a les pròpies característiques naturals del material, capaç de mantenir inalterat el seu color i protegir-se de les alteracions causades per la llum solar i la seva radiació UV. Descobreixi la bellesa de les taulells Sensa by Cosentino®. Cada taula de granit és única, i és curosament extreta per Cosentino. Per la seva resistència, la seva durabilitat i l'exclusiva elegància de la pedra natural, Sensa by Cosentino® és un lloc ideal per a taulells de cuina i altres superfícies de la llar.

Gamma de colors.