Materials

Granits

El granit és la pedra més dura que els éssers humans utilitzen per a la construcció. La duresa d'una pedra o un mineral es mesura utilitzant l'escala de Mohs. El granit té una mesura de 7 sobre 10 en l'escala de Mohs. També té un contingut de gra dens. Això fa que sigui immune a les taques i resistent al desgast, i li dóna alta capacitat de suport de càrrega. El granit no té gairebé totalment de porositat i no absorbeix fàcilment l'aigua.


Cura i manteniment

Malgrat la seva duresa, el granit pot rebre ratlles del quars, element present en sorres i d'altres que es dipositen en el trànsit quotidià. Per això, és necessària una neteja gentil, sense pressions i sense productes químics corrosius, com l'amoníac i els àcids.


El manteniment regular d'aquests pisos ha de fer-se amb Balleta, aigua tèbia i sabó neutre, o netejador natural i no abrasiu diàriament. Un cop per setmana es pot aplicar un producte més agressiu, o aplicar-abrillantadors, sempre repassant després amb un drap sec i suau per fer lluir la seva brillantor natural. Per renovar la seva superfície o recuperar la brillantor, es pot aplicar una vegada per mes algun agent de cristal·lització, juntament amb un polit a alta velocitat.

SILESTONE POLIT


Silestone està compost en un 94% de Quars Natural, i és la primera i única taulell de quars amb protecció bacteriostàtica, això li confereix unes característiques úniques. Avantatges de silestone1. Qualitat garantida, Silestone dóna 25 anys de garantia i incorpora en els seus productes controls de qualitat que ofereixen una qualificació fundamental2. Resistent a les manchas3.

Gran varietat de colors i acabats


DEKTON ÉS UNA SOFISTICADA BARREJA DE LES MATÈRIES PRIMERES QUE UTILITZEN PER FABRICAR VIDRE, PORCELAMÍCS D'ÚLTIMA GENERACIÓ I SUPERFÍCIES DE QUARS

TSP - TECHNOLOGY OF SINTERIZED PARTICLESDekton, la nova superfície ultracompacta de Cosentino, utilitza en la seva fabricació l'exclusiva tecnologia "TSP", un procés tecnològic que suposa una versió accelerada dels canvis metamòrfics que pateix la pedra natural en exposar durant mil·lennis a alta pressió i alta temperatura.

La tecnologia TSP sintetitza, d'una manera absolutament innovadora, procediments de les indústries tecnològiques més avançades. Una evolució que partint d'aquelles, suposa un salt tecnològic i industrial capaç de generar un procés nou, un material revolucionari i un producte líder.

La microscòpia electrònica permet apreciar la nul·la porositat del material, conseqüència del procés de sinterització i ultracompactación exclusiva de DEKTON. Aquesta porositat zero i la inexistència de microdefectos causants de tensions o punts febles, generen la característica diferencial d'DEKTON.VENTAJAS DEKTON


Alta resistència als raigs UV

Dekton és altament resistent als raigs ultraviolats (UV) i el seu color no degrada amb el temps, el que fa que sigui un material perfecte tant per a interiors com per a exteriors.

Altament resistent al ratllat

Dekton és una superfície amb alta resistència al ratllat. No es ratlla amb els estris d'ús domèstic. No obstant això, recomanem l'ús de taules de tall per així protegir els estris domèstics.

Resistència a les taques

A causa de la seva baixa porositat, la nova superfície Dekton, és una superfície altament resistent, tant a les taques ocasionals en l'ús domèstic com als agents químics. Fins i tot les taques més difícils com les de vi, cafè, tinta i òxid es poden netejar fàcilment. Les esquitxades o gotes de productes de neteja quotidians com lleixiu, neta canonades o desengreixants per a forns no produeixen cap dany al material.

Alta resistència al foc ia la calor

Dekton presenta una molt bona resistència a les altes temperatures sense que es vegi afectada la seva estètica ni la seva propietats. Els estris calents, electrodomèstics, olles i paelles, es poden col·locar directament sobre la superfície sense perill ni dany.

Resistència a l'abrasió

Dekton és fins i tot més resistent a l'abrasió que el granit, la qual cosa el converteix en la superfície ideal per a aplicacions comercials i àrees d'alt trànsit com solerías i façanes. Mentre que altres superfícies mostren desgast amb el pas del temps, l'acabat de Dekton perdurarà durant tota la vida del producte i no cal que sigui reemplaçat o retocat en cap moment.

Resistència al gel i desglaç

El baix coeficient d'expansió tèrmic de Dekton fa que sigui resistent al xoc tèrmic, del pas de la calor al fred extrem. La seva resistència natural al gel i al desglaç fan que sigui un material perfecte fins i tot en els entorns més freds i extrems.


Sensa

Qué es Sensa by Cosentino®

Sensa és la superfície de granit natural de Cosentino, una superfície d'alta qualitat i prestacions tan fiables que es lliura amb una garantia certificada de 15 anys.

Vam viatjar fins a Brasil i l'Índia per aconseguir la pedra més bella que la natura pot crear. La seleccionem sota un estricte criteri d'excel·lència estètica i vam aconseguir superfícies úniques i elegants amb un toc exòtic sense excessos. Únicas.El adjectiu no és gratuït.

Cada taula de Sensa és diferent a les altres ja que en cadascuna d'elles es esbossa un vetejat irrepetible en la seva superfície.

Una proposta per a clients exigents que necessiten un material resistent a les ratllades i a les taques i amb un rendiment excel·lent enfront del pas del temps. Avantatges de Sensa by Cosentino®

Sensa by Cosentino® són granits naturals de primera qualitat, i que no necessiten manteniment, que li ofereix Cosentino, líder mundial en el sector de la pedra natural des de fa més de vuitanta anys. Sensa by Cosentino® posseeix un revolucionari tractament de protecció que li aporta una alta resistència al tacat, amb 15 anys d'garantía. Descubrirá que Sensa by Cosentino® li ofereix una gamma de colors que combinen amb qualsevol decoració o projecte.

A cada taula de Sensa by Cosentino® se li aplica un tractament protector en les modernes instal·lacions de Cosentino. Aquest tractament protector ofereix una garantia de 15 anys que li permetrà gaudir durant molt de temps de la bellesa natural del seu taulell Sensa by Cosentino®.Con Sensa by Cosentino® afegirà un toc elegant a la seva cuina, i estarà altament protegit contra les taques habituals en l'àmbit de la llar.

Tractament de Sensa

Cosentino sotmet al granit a un tractament invisible, de llarga durada, capaç d'integrar-se químicament en el material i deixar-lo respirar. Aquesta tecnologia augmenta les seves potents propietats naturals i perllonga la seva vida útil. El procés altera la tensió superficial del granit provocant així que el mateix material impedeixi que penetrin líquids com aigua, cafè o oli.

A més, Sensa és, gràcies a les pròpies característiques naturals del material, capaç de mantenir inalterat el seu color i protegir-se de les alteracions causades per la llum solar i la seva radiació UV.

Descobreixi la bellesa de les taulells Sensa by Cosentino®. Cada taula de granit és única, i és curosament extreta per Cosentino. Per la seva resistència, la seva durabilitat i l'exclusiva elegància de la pedra natural, Sensa by Cosentino® és un lloc ideal per a taulells de cuina i altres superfícies de la llar.