SENT LA BELLESA I DURABILITAT DE LA TEVA CUINA

La línia KITCHEN LOUNGE de Neolith, concep el món de la cuina com un entorn en el qual conviuen disseny i funcionalitat; elegància i durabilitat, detalls estètics i característiques tècniques.

Amb aquesta fi, Neolith dóna vida a una superfície amb una resistència extrema a les ratllades, a les altes temperatures, als químics i raigs UV, a més de ser resistent a les taques i tenir una absorció pràcticament nul·la, gràcies a la seva porositat gairebé de la 0%.

Neolith KITCHEN LOUNGE presenta a més, més de 50 models en diferents acabats per satisfer els gustos, necessitats i tendències de qualsevol propietari, interiorista o arquitecte en qualsevol lloc del món.

Més de 150.000 taulells instal·lades globalment des de 2010, avalen les extraordinàries característiques de Neolith en el món de la cuina, oferint una garantia de fabricació de 10 anys en les taules utilitzades per elaborar taulells.

Neolith disposa també d'una línia especial dedicada a aigüeres, NEOLITH SINKS, realitzats del mateix material que l'utilitzat en els fogons per proporcionar un disseny integral i minimalista a la cuina.